O le Si'itia o uta i le sami e itiiti se aafiaga i le auina atu i fafo o taumafa sushi

O le siitia o uta i luga o le sami e itiiti se aafiaga i le auina atu i fafo o meaai sushi, ona o le manaoga mo lenei meaai lauiloa o loʻo faʻaauau pea ona tupu i le lalolagi atoa. E ui i le fesuisuiai o tau o uta i luga o le sami, ae o le auina atu i fafo o meaai sushi o loʻo tumau pea le faʻaleleia o pisinisi, ma o atunuʻu e pei o Saina o loʻo taulamua i le faʻataunuʻuina o manaoga o le lalolagi mo oloa sushi. Mai saimini udon ma saimini soba i le tempura,sushi nori, sushi ginger slices, chopsticks, bread crumbs, and soy sauce, o loʻo i ai pea le tele o faʻatau atu o sushi meaʻai, e faʻaalia ai le maufetuunaʻi o lenei maketi i le feagai ai ma luitau faʻapitoa.

Mea'ai Sushi1

O tau o uta i le sami ua iloa e fesuisuiai tele, ae e foliga mai e le afaina ai le auina atu i fafo o meaai sushi. O lenei mea e mafua ona o le taʻutaʻua tumau o meaʻai sushi i le maketi o le lalolagi. O le tu'ufa'atasiga tulaga ese o tofo, lanu, ma le taua fa'ale-aganu'u e feso'ota'i ma sushi ua avea ai ma mea'ai fa'apelepele mo tagata i le lalolagi atoa. O le taunuuga, o le manaoga mo oloa sushi o loʻo tumau pea le maualuga, ma faʻaosofia ai le au faʻatau atu i fafo e saili auala e faʻatautaia ai luitau o loʻo faʻaalia i le siʻitia o tau o uta i le sami ina ia mafai ai ona ausia lea manaʻoga.

O Saina, aemaise lava, o loʻo faʻaauau pea ona avea ma tagata taʻutaʻua i le faʻatau atu o sushi meaʻai, faʻaalia le malosi o le atunuʻu e faʻafetaui i suiga suiga o maketi. E ui i le si'itia o uta i luga o le sami, ae o lo'o tumau pea le malosi o le fa'atauina atu e Saina o oloa fa'atatau i sushi, ma fa'ailoa mai ai le maufetuuna'i ma le fetuutuuna'i o pisinisi. Faatasi ai ma le tele o ituaiga o meaʻai sushi, o loʻo faʻaauau pea ona faʻafeiloaʻi e Saina le manaʻoga o le lalolagi mo nei mea, faʻaalia le tuʻufaʻatasia o meaʻai sushi i le maketi faavaomalo.

Mea'ai Sushi2

O le tala e faapea o le siitia o uta i luga o le sami e itiiti se aafiaga i le auina atu i fafo o taumafa sushi o se mapusaga mo i latou o loo aafia i le pisinisi. Ua toe fa'amautuina ai le malosi o le maketi mo oloa fa'atatau i sushi ma le gafatia o le au fa'atau oloa e fa'ato'ilaloina lu'itau fa'atau. E ui i le le mautonu o tau o uta i luga o le sami, o le auina atu i fafo o meaai sushi o loʻo tumau pea le olaola ma le faʻamalosia, ma o loʻo faʻaauau pea ona faia e atunuu e pei o Saina se sao taua i le faʻataunuʻuina o manaoga o le lalolagi mo nei oloa. O le i'uga, e mafai ona fa'aauau pea ona fiafia tagata fiafia i mea'ai sushi i a latou mea'ai e sili ona fiafia i ai, ma le iloa o le alamanuia e tomai i le fa'atautaia o lavelave o fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo ina ia mautinoa le maua pea o oloa fa'atatau i sushi.

Fa'afeso'ota'i
Beijing Shipuller Co., Ltd.
WhatsApp: +86 136 8369 2063
Upega tafa'ilagi:https://www.yumartfood.com/


Taimi meli: Iul-29-2024