Sebria: Maketi Fou, Uo Fou

O Shipuller, o se kamupani taʻutaʻua o meaʻai, o loʻo faʻaauau pea ona tatalaina maketi fou i le lalolagi, ma o Serbia o se tasi o na. Ua faatuina e le kamupani le fesootaiga ma le maketi Serbian, ma nisi o ana oloa, e pei osaimini, limu, ma sosi, ua manuia le auina atu i fafo i maketi i le lotoifale. Shipuller faʻamoemoe e faʻavae sootaga felagolagomaʻi umi ma ana tagata faʻatau i Serbia ma suʻesuʻe faʻatasi le maketi. E le gata i lea, e naunau le kamupani i le malamalama i le aganuu i le lotoifale ma faia ni uo fou i le faagasologa o le galulue faatasi.

O le maketi Serbian o loʻo tuʻuina atu se avanoa fiafia mo Shipuller e faʻalautele ai lona aapa atu ma faʻalauiloa atu ana ituaiga eseese o oloa i se au maimoa fou. Faatasi ai ma le manuia auina atu i fafo osaimini, limu, ma sosi i Serbia, Shipuller e faʻamoemoe e uiga i le gafatia mo le tuputupu ae ma le atinaʻe i lenei maketi. O le tautinoga a le kamupani i le faʻavaeina o faiga faʻapaʻaga umi ma tagata faʻatau i Serbia e atagia ai lona tuuto i le fausiaina o sootaga gafataulimaina ma fefaʻasoaaʻi.

asd (1)
asd (2)

I le faaopoopo atu i le itu tau pisinisi, e naunau foi Shipuller e faatofu ia lava i le aganuu a Serbia. O le malamalama i uiga fa'aleaganu'u o le maketi e taua tele mo le kamupani e fa'afetaui lelei ana oloa ma fuafuaga tau maketi. E ala i le taliaina o le aganuu a le lotoifale, o Shipuller e faʻamoemoe e faʻaalia lona faʻaaloalo mo tu ma aga a le tagata Serbian. O lenei faiga e le gata ina faʻaleleia ai se fesoʻotaʻiga loloto ma le maketi i le lotoifale ae faʻapipiʻi ai foi le auala mo fegalegaleaiga anoa ma tumau ma tagata faʻatau ma paaga i Serbia.

Aʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina e Shipuller lona auai i Serbia, o loʻo naunau le kamupani i le faʻamoemoe o le faia o ni uo fou i le itulagi. Fausiaina o se fesoʻotaʻiga o uo ma paʻaga i Serbia e le gata ina aoga mo pisinisi ae faʻatamaoaigaina ai le poto masani o le auai ma le lotoifale. I le avea ai o se kamupani 20-tausaga le matua oloa auina atu i fafo, Shipuller ua avea ma se kamupani faatuatuaina ofasi falaoa, saimini, limuma mea fa'atatau Iapani. E fa'atauaina e Shipuller le avanoa e fa'afeso'ota'i ai ma tagata ta'ito'atasi o lo'o fa'asoa i mea'ai ma naunau e galulue fa'atasi i le su'esu'eina o le maketi ma le fa'alauiloaina o mea'ai eseese.

Ua iloa e le kamupani le taua o le faʻaleleia o se lagona o le vavalalata ma le faʻaaloalo ma ona tagata Serbian. E ala i le taumafai malosi e fai ni uo fou i Serbia, o Shipuller e faʻamoemoe e fausia se siosiomaga lagolago ma aofia ai le fefaʻatauaʻiga faʻale-aganuʻu ma faauoga faʻatasi ma le galulue faʻapisinisi. O lenei faiga e ogatusa ma le talitonuga a le kamupani o le fausiaina o alalaupapa i luga o tuaoi ma le taliaina o eseesega e avea o se faʻavae mo le tuputupu aʻe ma le faʻafouina.

asd (3)

I le faaiuga, o le osofaʻiga a Shipuller i le maketi a Serbian o loʻo faʻatusalia ai se tulaga taua tele i taumafaiga faʻalauteleina a le kamupani i le lalolagi atoa. E ala i le auina atu i fafo o oloa e pei o saimini, limu, ma sosi i Serbia, ua sauni Shipuller e faʻavae sootaga felagolagomaʻi umi ma tagata faʻatau ma suʻesuʻe avanoa fou mo le tuputupu aʻe. O le tautinoga a le kamupani i le malamalama i le aganuu i le lotoifale ma le faia o uo fou o loʻo faʻamaonia ai lona tuuto i le faʻaleleia o fesoʻotaʻiga anoa ma fatuina se aafiaga lelei i le maketi Serbian. Aʻo faʻaauau pea ona faʻatautaia e Shipuller le laufanua malosi o pisinisi faʻavaomalo, o lana faigamalaga i Serbia e faʻaalia ai le agaga o le galulue faʻatasi, faauoga, ma le talisapaia faaleaganuu.


Taimi meli: Me-24-2024