Valaaulia o Seafood Expo Barcelona ia Aperila 23th

ASO: 23-25 ​​APERILA 2024

FA'AFIOGA: FIRA BARCELONA GRAN VIA VENUE BARCELONA, SEPANIA

Numera Tulaga: 2A300

Matou te fiafia e fa'ailoa atu lo matou auai i le Barcelona Seafood Expo, lea o le a matou fa'aalia ai le fa'aosoosoina o le tele o mea fa'amasani Iapani, oloa fa'aaisa fa'a Iapani ma le tele o isi mea'ai a Asia. I le avea ai o se kamupani e maua'a loloto i tu ma aga a Iapani ma Asia, matou te fiafia e fa'aalia a matou oloa i le au maimoa i le fa'aaliga.

sd

O se fa'ailoga mata'ina o le mea na tupu, o la matou fa'aputuga fa'aeteete o mea fa'ato'aga a Iapani, e aumaia ai tofo moni i umukuka i le lalolagi atoa. Mai le umami-rich dashi i le tele o le miso paste, ua mamanuina a matou mea faʻamalama e faʻaleleia ai le tofo o meaʻai eseese, ma avea ai ma mea e tatau ona i ai mo tagata fiafia kuka ma kuka faʻapolofesa tutusa.

Sushi o se mea'ai Iapani masani e lauiloa i le lalolagi atoa ma o se vaega taua o le aganuu meaai a Asia. O mea autu mo le faia o sushi e aofia ai araisa,nori, ma mea manogi eseese e pei oSashimi soya sosi, sushi ginger, wasabi, ma le tuna tunu. O mea nei e le gata e manaʻomia e fai ai sushi moni ma suamalie, ae e iai foi se sao taua i le maketi o le sami i le lalolagi.

E le gata i mea fa'amasani a Iapani, o le a matou fa'aalia fo'i le tele o oloa fa'aaisa fa'atatau. Mai gyoza lelei atoatoa mafa'apipi'iina le pautai le tuna fa'a'aisa suamalie, o a tatou oloa fa'a'aisa ua mamanuina ina ia maua ai le fa'afaigofieina o le faiga o mea'ai suamalie i fale ma fale'aiga e aunoa ma le fa'aletonu i le tofo po'o le lelei.

E le gata i lea, o le matou faleoloa i Seafood Expo o le a faʻafeiloaʻi tagata faʻatau e suʻesuʻe a matou meaʻai Asia, e aofia ai le tele o marinades, sosi,saimini vermicellima isi mea'ai mai Sasa'e.

Matou te vala'aulia tagata uma e auai e asiasi i le matou fale'oloa ma tofo i le tele o tofo oa matou sosi, oloa fa'aaisa ma isi mea taumafa a Asia e ofoina mai. E avanoa pea la matou 'au e tu'uina atu fa'amatalaga i a matou oloa, fefa'asoaa'i manatu o fuala'au ma fa'atalanoa ni mea e ono galulue fa'atasi.

Matou te tulimatai atu e faʻafesoʻotaʻi ma tagata e fiafia i meaʻai, tagata tomai faʻapolofesa ma paaga faʻapitoa i le faʻaaliga ma matou te mautinoa o a matou oloa o le a faʻafeiloaʻi le tofo o tagata asiasi uma. Auai matou i Barcelona Seafood Expo e faamanatu ai le faatufugaga o Asia gastronomy ma amata i se malaga manaia e sili atu i tuaoi ma aganuu.


Taimi meli: Apr-26-2024