Qixi Festival-o le Aso Valentine's Saina

Qixi Festival, lea e lauiloa foi o le Aso Valentine a Saina, o se tausamiga masani a Saina e faamanatuina i le aso fitu o le masina lona fitu. O le tausamiga e mafua mai i tala faʻasolopito anamua a Saina, lea e faʻamatalaina ai le tala i le Cowherd ma le Weaver Girl, o loʻo valavala e le Milky Way ma e naʻo le tasi i le tausaga e mafai ona feiloai i le po o Qixi.

sfdf

I lenei aso, e faʻaalia e tagata lo latou alofa ma le alofa mo o latou tagata taua e ala i le fefaʻasoaaʻi o meaalofa, lafoina o fugalaau, ma faʻaalu taimi lelei faʻatasi. O se taimi mo ulugalii e faamanatu ai lo latou alofa ma faamalosia lo latou sootaga. E toatele ulugalii e filifili e faaipoipo i lenei aso fiafia, ma le talitonuga o le a aumaia ai ia i latou le fiafia ma le manuia i a latou faaipoipoga.

I le faʻaopopoga i faʻataʻitaʻiga alofa, o le Qixi Festival o se taimi foʻi mo tu ma aga masani. I le isi itu o Saina, e faamanatu e tagata le tausamiga e ala i le tautauina o moli felanulanuaʻi, faʻaalia le lavelave o tipi pepa, ma le faia o siva masani ma musika. O nei gaioiga e faʻaopoopoina ai le siʻosiʻomaga fiafia ma fatuina ai se lagona o le fiafia ma le lotogatasi i totonu o le nuʻu.

O le fa'amanatuga ose fa'amoemoe taua tele mo pisinisi, a'o latou fa'atauaina le lagona alofa e ala i le tu'uina atu o fa'asalalauga fa'apitoa ma fa'aitiitiga i meaalofa, fugalaau, ma tafaoga fa'afiafia. O le tele o fale'aiga ma faletalimalo e faia ni mea'ai fa'apitoa e fa'atatau i le Qixi ma afifi e fa'atosina ai ulugali'i o lo'o su'e se fa'amanatuga fa'amanatu ma fa'afiafiaga.

I tausaga talu ai nei, o le Qixi Festival ua maua le lauiloa i tua atu o Saina, faatasi ai ma tagata mai vaega eseese o le lalolagi o loʻo taliaina le faʻamanatuga o le alofa ma le alofa. Ua avea ma avanoa mo tagata e faailoa atu ai o latou lagona ma le talisapaia o ē pele ia i latou, e tusa lava po o le ā le aganuu.

I le aotelega, o le Qixi Festival o se taimi mo le alofa, alofa, ma le faʻamanatuga. O se aso e potopoto faatasi ai tagata e faailoa atu lo latou alofa, fatuina o manatuaga tumau, ma faapelepele i mafutaga faapitoa i o latou olaga. Pe ala mai i tu ma aga masani po o faʻaaliga faʻaonaponei o le alofa, o le tausamiga e avea o se faʻamanatuga o le mana tumau o le alofa ma le taua o le faʻaleleia o fesoʻotaʻiga anoa.

Matou te fiafia e ofoina atu se faʻasalalauga faʻapitoa i a matou tagata faʻatauaina. Afai e te tuʻuina mai ia i matou se suʻesuʻega e ala i lenei tala fou, mo lau faʻatonuga muamua pe a maeʻa le galulue faʻatasi, matou te fiafia e faʻapipiʻi nisi o fesoasoani tipitipi masani a Saina e fai ma faailoga o le talisapaia.

Ua matou mauaina ni fa'amatalaga matagofie mai le tele o tagata fa'atau e alolofa ia matou fesoasoani lalelei lalelei. E mafai ona fesoasoani ia i latou e fa'aoga lelei ai tootoo.

gj
kzfzq

Faafetai mo lau lagolago faifaipea, matou te tulimatai atu e faʻamaeʻa lau oka ma sili atu i ou faʻamoemoega.


Taimi meli: Aukuso-14-2024