E Fa'afefea ona Puipuia Au Aia Tatau Pe a Lavea Ipu A'o Femalagaa'i?

Pe a auai i fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga faʻavaomalo, o le lamatiaga o le faʻafefe o pusa o loʻo tafe ma faʻaleagaina ai oloa o se popolega mo le tele o pisinisi. I le tulaga o sea tulaga, e taua tele le faia o taimi talafeagai e puipuia ai au aia tatau ma mea e fiafia i ai e tusa ai ma tulafono talafeagai, tulafono faatonutonu, ma tuutuuga konekarate. O lenei tusiga e faʻamoemoe e tuʻuina atu taʻiala i le auala e taulimaina ai se pusa liki ma faʻaitiitia le aʻafiaga i lau pisinisi.

y1

O le laasaga muamua pe a maua le vai i totonu o le atigipusa o le faia vave o gaioiga e faʻaitiitia ai tupe gau. E aofia ai le pu'eina o ata o le atigipusa ma oloa i totonu. fa'afeso'ota'i vave le kamupani inisiua ma tu'u iai latou e fa'amatala le fa'aleagaina. Aua le feaveaiina oloa ae lei oo mai le kamupani inisiua. e taua tele lenei mea pe afai e te siitia e aunoa ma se ata, e ono teena e le kamupani inisiua le faʻaopoopo. A mae'a fa'aleagaina fa'ailoaina le la'u 'ese vave o oloa ma fa'avasega 'ese'ese mea o lo'o a'afia i le vai e puipuia ai le toe fa'aleagaina. E taua tele le lipotia o le mataupu i le kamupani inisiua poo le pailate ma iloilo le tele o mea na faaleagaina. O le eseesega i le va o le faʻaogaina o le vai i fafo ma le faʻaogaina atoatoa o le vai o oloa lava ia e taua tele, aua e fesoasoani i le fuafuaina o le tele o le faʻaleagaina ma le gaioiga mulimuli ane. E le gata i lea, o le su'esu'eina mae'ae'a o le atigipusa mo so'o se pu, ta'e, po'o isi fa'afitauli ma fa'amaumau i ata e taua tele e fa'amaonia ai le fa'aleagaina.

E lē gata i lea, ole talosaga ole Equipment Interchange Receipt (EIR) ole pepa o le tufaina atu o container ma le tusiaina o le faaleagaina o le container e taua tele mo le teuina o faamaumauga ma taualumaga faaletulafono. E fautuaina fo’i le fa’atulaga lelei o le teuina o oloa ua fa’aleagaina i le vai ina ia taofia ai ni fe’ese’esea’iga i tagi i le lumana’i. E ala i le faia o nei laasaga faʻamalosi, e mafai e pisinisi ona puipuia a latou aia tatau ma mea e fiafia i ai pe a feagai ma se atigipusa liki i le taimi o felauaiga fefaʻatauaʻiga faavaomalo.

I le fa'ai'uga, o le ki i le fa'amautinoaina o au aia tatau ma mea e fiafia i ai pe a lia'i pusa i le taimi o femalagaiga fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo o le gaoioi vave ma le filiga e tali atu i le tulaga. E ala i le mulimulitaia o laasaga o loʻo faʻamatalaina ma mulimulitaʻi i tulafono talafeagai, tulafono faatonutonu, ma aiaiga faʻakonekarate, e mafai e pisinisi ona faʻaitiitia le aʻafiaga o pusa pusa ma puipuia a latou mea e fiafia i ai. E taua le manatua o faʻamaumauga talafeagai ma maeʻaeʻa o le faʻaleagaina, faʻapea foʻi ma fesoʻotaʻiga lelei ma vaega talafeagai e pei o kamupani inisiua ma pulega o felauaiga, e taua tele i le puipuia o au aia tatau ma mea e fiafia i ai. Mulimuli ane, o le nofo sauni ma le toaga i le taulimaina o pusa lapisi e taua tele mo pisinisi o loʻo faʻatautaia fefaʻatauaiga faʻavaomalo ina ia faʻaitiitia ai tupe gau ma faʻamautinoa le lelei o togafitiga pe a tupu faʻalavelave faʻafuaseʻi.


Taimi meli: Aukuso-10-2024