Saito i le taliga(Mangzhong) – le Amataga o le Tautotogo, Pisi le Fa'amoemoe e lūlūina

Grain in Ear, lea e lauiloa foi o Mangzhong i le gagana Saina, o le lona 9 lea o le 24 o le la i le kalena masani a Saina. E masani ona pa'ū i le aso 5 o Iuni, e faailoga ai le ogatotonu i le va o le solstice o le taumafanafana ma le amataga o le taumafanafana.

TagatagO le zhong o le la e masani ona atagia ai fa'ato'aga fa'ailoga fa'apitoa i le luasefulufa fa'aupuga o le la. O lona uigao le a vave ona seleseleina le saito ma lau, ma e mafai ona totōina le araisa ma lau.O le mea lea, "Mangzhong" e ta'ua fo'i o le "tuu'ele'ele pisi". O le vaitau lenei o le taimi e totoina ai le araisa i le itu i sauteo Sainama le seleseleina o saito i le itu i matu o Saina.

图片 3

Matu o Saina

图片 2

Saute o Saina

图片 7
图片 6

Saute o Saina

O le seleselega o saito i le itu i matu e maua ai le faʻamautinoaga lelei mo meafaitino oa tatou oloa autu,fasi falaoa, pa'u fa'apipi'i masaimini.

片 8
图片 1

O le totoina o araisa i le itu i saute na faataatia ai se faavae mautu mo le mulimuli anesaiisa araisa fa'asologa o oloa.

图片 4
图片 5

E ui ina tumu le saito i le tau o Saito i faigata, ae o loʻo faʻaalia ai foi le seleselega.

I le faaopoopo atu i le taua o mea taufaatoaga, o le Grain in Ear o loʻo umia faʻale-aganuʻu ma faʻaleaganuʻu taua i sosaiete Saina. O se taimi e potopoto faatasi ai aiga ma faamanatu le agai i luma o le vaitau o toga. O le tele o itulagi o loʻo faia faʻafiafiaga ma tu masani e tatalo ai mo se tau lelei ma se seleselega fua. O se taimi foi e fiafia ai tagata i le tele o fua o faaeleeleaga ua amata ona aliali mai i maketi, e pei o fualaau aina ma fualaau faisua i le amataga o le taumafanafana.

E le gata i lea, o le Grain in Ear e fai ma faamanatu o le fesoʻotaʻiga i le va o tagata ma le natura. O lo'o fa'amamafaina ai le taua o le fa'aaloalo i pa'u ma ta'amilosaga fa'anatura o le lalolagi, ma le mana'omia o le galulue fa'atasi ma le si'osi'omaga ina ia mautinoa le fa'atumauina o fa'ato'aga. O lenei upu la e unaia ai tagata ina ia talisapaia le matagofie o le natura ma ia iloa le galue malosi ma le naunautai o le au faifaatoaga i le saunia o meaai mo le atunuu.

I ona po nei, o le tausia o le Saito i taliga o loʻo faʻaauau pea ona avea ma taimi e mafaufau ai ma faʻafetai i measina faʻatoʻaga a Saina. E fai ma faamanatu o le tofa fa'aleaganu'u ma aga sa fa'atumauina ai nu'u mo augatupulaga. E fa'aosofia ai fo'i tagata ta'ito'atasi e mafaufau i le a'afiaga o a latou gaioiga i le si'osi'omaga ma le taua o le lagolagoina o faiga fa'ato'aga gafataulimaina.

I le faaiuga, Grain in Ear, poʻo Mangzhong, o loʻo faʻatusalia se vaitau taua i le kalena faʻatoʻaga, e faʻaalia ai le tulaga taua o le tuputupu aʻe o fualaʻau ma le faʻamoemoe mo se seleselega manuia. O se taimi e potopoto faatasi ai nuu, faamanatu le tele o le natura, ma amanaia le galuega fita a le aufaifaatoaga. O lenei faaupuga o le la o se faamanatu o le loloto o le sootaga i le va o tagata ma le lalolagi faalenatura, e faamamafaina ai le taua o faatoaga gafataulimaina ma le manaomia ona faapelepele ma puipuia le siosiomaga mo tupulaga o le lumanai.


Taimi meli: Iul-03-2024