Saina Bubble Tea Alamanuia Fa'ateleina Atina'e ma Fa'atau Atu Va'aiga

Bubble tea, lea e lauiloa foi o le boba tea poo le penina susu lauti, na afua mai i Taiwan ae na vave ona maua le lauiloa i Saina ma tua atu. O lona matagofie o lo'o taoto i le fetaui lelei o lauti lamolemole, susu kulimi, ma penina tapioka lamu (po'o "boba"), e ofoina atu se aafiaga tele-sensory e faamalieina uma ai le fia inu ma le fia'ai.

图片6

O le tuputupu aʻe o pisinisi i Saina e mafai ona mafua mai i le tele o mea. Muamua, o le fatufatua'i faifaipea ma le fa'afouga fou o faleoloa lauti ua fa'atupuina ai le tuputupu a'e o le alamanuia, fa'atasi ai ma suiga e le gata o tofo, toppings, ma fa'avae lauti e fa'amalieina tofo eseese. Mai tea susu masani i fuāla'au fa'afefiloi fa'afefiloi, ma e o'o lava i filifiliga e le o ni susu, o avanoa e le gata.

Lona lua, o le fa'atupula'ia o fa'asalalauga fa'aagafesootai ua faia se sao taua i le fa'alauiloaina o le ta'uta'ua o le lauti. Faatasi ai ma lana faʻaaliga matagofie ma taimi fefaʻasoaaʻi, ua avea le lauti pulu ma meaʻai i le tele o fafaga Instagram ma TikTok, faʻaosofia le fiailoa ma le manaʻoga i tagata faʻatau.

E le gata i lea, o lo'o fa'apipi'iina e le alamanuia o le lauti a Saina se va'aiga i fafo atu o le lalolagi. I le iloaina o le tele o le gafatia o le maketi faava o malo, o taʻutaʻua taʻutaʻua i le alamanuia o loʻo suʻesuʻeina ma le malosi faiga faʻapaʻaga ma alalaupapa tufatufa ina ia mafai ona maua a latou oloa i le lalolagi atoa. Mai faleoloa laia i totonu o taulaga pisi i luga o maketi i luga o le initaneti, o le poto masani o le lauti a Saina ua na o se kiliki pe o se malaga puupuu mo le faitau miliona o tagata fiafia faavaomalo.

O matou Beijing Shipuller o lo'o ofoina atu le tele o ituaiga lauti ma meaʻai, e aofia ai pauta lauti susu, polo penina tapioka, ipu pepa, straws, ma isi mea. Faʻatasi ai ma le taulaʻi i le faʻafouina ma le lelei, e faʻaauau pea ona atinaʻe e Shipuller oloa fou e fetaui ma manaoga faʻaleleia o maketi faavaomalo. Matou te faanaunau e aumai lenei pisinisi atoa i le lalolagi atoa ma faia a matou lava sao i le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o le gaosiga o lauti i le lalolagi atoa.

图片7

"Matou te fiafia e uiga i le faʻatupulaia mataʻina o le gaosiga o lauti a Saina ma o loʻo naunau e faia se sao taua i lona faʻalauteleina i le lalolagi atoa," o le tala lea a le Pule Sili o le Kamupani a Beijing Shipuller. "O le matou sini o le auina atu lea o a matou oloa faʻapitoa i tulimanu uma o le lalolagi, faʻamalosia faleoloa lauti e tuʻuina atu faʻamatalaga sili ona lelei o lauti ma faʻateleina le manuia o le pisinisi o lauti a Saina."

Ua iloa e Shipuller le tele o le gafatia o le maketi faava o malo ma o loʻo suʻesuʻeina ma le malosi faiga faʻapaʻaga ma faʻasalalauga faʻasalalau ina ia mafai ona maua ana oloa i le lalolagi atoa. O le faia o lea mea, o lo'o fa'amoemoe le kamupani e fa'afaigofie le fa'atupuina o le aganu'u lauti i tua atu o tuaoi o Saina, fa'afeiloa'i le faitau miliona o tagata fiafia fou i le lalolagi fiafia o le lauti fa'aSaina.

O le auina atu i fafo o oloa gaosi lauti ma le poto masani a Saina e le na o le faʻalauteleina o maketi; e fa'atatau fo'i i le fa'asoaina o se fa'aaganu'u fa'aleaganu'u ma le fa'aleleia o fefa'ataua'iga fa'aleaganu'u. A'o fa'aauau pea le sosolo o le kelope o le lauti pulu a Saina, o lo'o sauni le Kamupani a Beijing Shipuller e ta'ita'ia le tau, fa'atau atu ana oloa i maketi fou ma fa'aleleia le tuputupu a'e o lenei pisinisi olaola ma pele.


Taimi meli: Sep-14-2024