Fa'amanatuina le 20 Tausaga i le Ta'amilosaga a le Fale: Le Ta'aloga Le Mafaagaloina o le Fausiaina o Au

O lenei tausaga ua fa'ailogaina ai se matati'a tele mo le matou kamupani a'o matou fa'amanatuina le 20 tausaga o le matou kamupani. Mo le fa'ailogaina o lenei fa'amoemoe fa'apitoa, na matou fa'atulaga ai se lua aso fiafia e fa'atino ai galuega faufale. O lenei fa'amoemoe felanulanua'i e fa'atupuina le agaga 'au, fa'aleleia le malosi fa'aletino, ma tu'uina atu se fa'avae mo a'oa'oga ma fa'afiafiaga. Mai le sasau o pete peisipolo i le alovaa ma e oo lava i le suʻesuʻeina o le faasaienisi opanko, sa maua e le matou au ni aafiaga e le mafaagaloina. Se'i va'ava'ai toto'a atu i la tatou ta'amilosaga fa'atosina.

Sau'u mo pe'a Pesipolo: Fiafia Pesipolo ma le Fausiaina o 'Au

Na amata gaoioiga faufale a le matou au i se taaloga pesipolo sa manaia ma aoga. Matou te amata i le aʻoaʻoina o faʻavae o le peisipolo enisinia ma le taulaʻi i le faʻaatoatoaina o la matou faiga faʻafefe. Mo le toatele o i matou, o le taimi muamua lea na uu ai se pe'a, ma o le maasiasi muamua na vave ona liua i le fiafia ina ua matou iloa. O le mea mataina o le aso e le taumate o le taaloga peisipolo na sosoo ai. Na fa'atūina 'au, fa'atalanoaina fuafuaga, ma fa'aalia le agaga fa'atauva. Sa matua malosi lava le tauvaga ma sa faia e tagata uma le mea sili latou te mafaia. O le taimi o le mamalu e oo mai pe a ta e se tasi o a tatou au taaalo se tamo'e i le fale ma auina atu le polo e lele i luga o le malae. O le fiafia ma le to’alima na soso’o ai, o le molimau lea o le aumea ma le agaga o le ‘au na fausia. O se auala lelei e amata ai le fausiaina o le matou 'au ma seti le leo mo le isi vaega o le afiafi.

图片 1
图片 2

Fa'a-Paddleboard: Ava'a ma Tu'u pato

O le aso lona lua o le matou sailiga faufale na ave ai matou i luga o le alovaa vai. E le gata o le alovaa o se ituaiga faamalositino lelei, ae o se taaloga lelei foi. E manaʻomia foʻi le faʻamaopoopoina ma le galulue faʻatasi, lea e avea ai ma gaioiga lelei mo la tatou 'au. Na matou amata i se lesona puupuu i le fa'avae o le alovaa, a'oa'o pe fa'afefea ona foe ma fa'agasolo lelei le alovaa. O le taimi lava tatou te masani ai i faʻavae, ua oʻo i le taimi mo se tauvaga faauo. Sa matou fa'atulagaina se tauvaga pu'e pato lea e ao ai 'au i le vaituloto e ao mai le tele o pato pa'u pe a mafai. Sa matua faafouina le vaai atu i a'u uo o loo alo malosi atu, talie ma taufai fiafia le tasi i le isi. E ui ina malosi le tauvaga, ae o le fiafia ma le talie e manumalo moni lava. Ina ua uma le gaoioiga, e ui ina vaivai tagata uma, ae sa matua fiafia lava. Sa latou maua se taimi fiafia ma maua se faamalositino lelei i le taimi e tasi. O le alovaa e le gata e faʻaleleia ai la tatou mafutaga, ae faʻaleleia ai foi lo tatou malosi faaletino, ausia se tulaga manumalo-manumalo.

图片 3

Itulau Saienisi: A'oa'oinaPanko ma Faiaoga Yang

O se tasi o vaega sili ona tulaga ese ma faʻatamaoaigaina o a matou gaioiga faʻavae o le pankovasega a'oa'o ma le tagata poto ta'uta'ua Mr. Yang. O le naunautaiga o Mr. Yang pankofaia e pipisi ma na te aveina i tatou i se malaga ofoofogia i le lalolagi o mea'ai kemisi. Na matou aʻoaʻoina e uiga i le faasaienisi i tuapankofaia. Ole galuega fa'atino lea e maua ai e tagata uma le avanoa e su'esu'e ma a'oa'o ai. O le tomai fa'apolofesa o le Faiaoga Yang ma le naunautaiga na fa'ataunu'uina atoatoa ai lenei fonotaga, e le gata ina lalelei, ae fa'apea fo'i le poto taua ma le tomai.

图片 4

Fausia soʻotaga ma faʻamalosia le agaga

O lenei ta'aloga e lua aso e fau ai 'au e sili atu nai lo na'o se faasologa o gaoioiga malie; ose meafaigaluega mamana mo le fausiaina o fesoʻotaʻiga ma faʻamalosia le agaga. O gaioiga uma lava, pe o le sasau o se pate peisipolo, foe o se kayak, po'opankoaoaoina, e manaomia ai i tatou e galulue faatasi, fesootai lelei, ma lagolago le tasi i le isi. O nei aafiaga fefa'asoaa'i e fesoasoani e talepe pa pupuni, fa'aleleia le fa'atuatuaina, ma fa'atupuina se lagona o le lotogatasi i tagata o le 'au. O le talie, le fiafia, ma le to'alima e le gata o ni faailoga o le fiafia ae faapena foi i sootaga malolosi o loo fausia. O nei gaioiga e maua ai foi e i tatou se malologa e sili ona manaʻomia mai a tatou galuega i aso uma, e mafai ai ona tatou malolo, toe faʻaleleia, ma toe foʻi i galuega ma le malosi faʻafouina ma le naunautai. O le a'afiaga lelei i le autasi ma le agaga o le 'au o lo'o fa'aalia, ma fa'ataunu'uina tele ai le fa'agasologa o le fausiaina o le 'au.

Toe tepa i tua i le 20 tausaga ma tulimatai atu i le lumanaʻi

A o tatou toe tepa i tua i le 20 tausaga o la tatou faigamalaga, o lenei faʻamoemoe o le fausiaina o 'au o se faʻamanatuga e le mafaagaloina ma 'anoa o tatou ausia. O le fa'afefiloi lelei o le fiafia, malosi, a'oa'oga ma feso'ota'iga. Ae o le mea e sili ona taua, o nei aafiaga e faʻamalosia ai la matou 'au ma saunia i matou mo luitau ma avanoa o loʻo i luma. Mo le agai i luma, matou te talitonu o sootaga malolosi ma le agaga o le 'au na fatuina i lenei faʻamoemoe o le a faʻaauau pea ona faʻauluina lo matou manuia. Fa'afetai i le tele o tausaga o le tuputupu a'e, fa'afouga, ma le galulue fa'atasi!

图片 5

Fa'afeso'ota'i

Beijing Shipuller Co., Ltd.

WhatsApp:+86 136 8369 2063

Upega tafa'ilagi:https://www.yumartfood.com/


Taimi meli: Sep-20-2024