O le a fa'aalia e Beijing Shipuller i le 135th Canton Fair ma oloa fa'apitoa

O Beijing Shipuller, o se kamupani taʻutaʻua i le pisinisi o meaʻai, o loʻo sauni e auai i le 135th Canton Fair ma o le a faʻaalia ana oloa faʻapitoa i le Canton Fair mai ia Me 1st i le 5th. O le a fa'aalia e le kamupani le tele o oloa e aofia ai sushi nori, falaoa falaoa, saimini, vermicelli, mea fa'amamafa ma isi mea. O lenei mea na tupu o se avanoa taua mo Beijing Shipuller e faʻafesoʻotaʻi ai ma maketi i totonu ma fafo. O loʻo naunau le kamupani e faʻaoga lenei faʻavae e faʻaalia ai mea fou, saili le galulue faʻatasi, ma faʻalauteleina faʻasalalauga faavaomalo.

O le Canton Fair ua lauiloa o se tulaga taua mo le pisinisi o taumafa e faʻaalia ai ana oloa, ma ua sauni Beijing Shipuller e faia se lagona tumau i lenei faʻaaliga iloga. O le auai o le kamupani o loʻo faʻamaonia ai lana tautinoga i le faʻafesoʻotaʻi ma le au maimoa i le lalolagi atoa ma le faʻamaoni i le tuʻuina atu o oloa maualuga i tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

O tagata asiasi i le faʻaaliga e mafai ona maua le Kamupani a Beijing Shipuller i le BOOTH1: 12.2E07-08, lea o le a faʻaalia atoatoa ai e le kamupani ana oloa. O lenei mea o le a maua ai e le au auai se avanoa fiafia e iloa ai se taumafataga vaaia fou ma maua ai se malamalamaaga loloto o oloa eseese a Beijing Shipuller.

asd (1)

Aʻo sauni le kamupani e auai i le Canton Fair, o le taulaiga o le faʻamalamalamaina o ana oloa tulaga ese ma fegalegaleai ma paaga ma tagata faʻatau. Beijing Shipuller e naunau e faʻaoga lenei faʻavae e faʻalauiloa ai le galulue faʻatasi ma faʻamalosia lona tulaga i le maketi faavaomalo.

O le auai o le kamupani i le faaaliga o se faamaoniga lea o ana taumafaiga faifaipea e unaʻia le faʻafouga ma tuʻuina atu oloa sili atu i ana tagata faʻatau. Beijing Shipuller ua tuuto atu i le tumau i le pito i luma o le alamanuia ma tuuto atu i le faʻafetauia o suiga o manaʻoga o tagata faʻatau i le lalolagi.

Faatasi ai ma lona faʻavasegaina o oloa eseese ma le faʻamamafa malosi i le lelei, o Beijing Shipuller o loʻo faʻatulagaina lelei e faia se aafiaga taua i le 135th Canton Fair. O le auai o le kamupani i lenei fa'amoemoe fa'aaloalogia e atagia mai ai lona fa'anaunauta'iga e fa'alautele lana a'afiaga i le lalolagi atoa ma fausia faiga fa'apa'aga tumau ma pa'aga i totonu o le alamanuia.

O le fa'aaliga a Beijing Shipuller i le Canton Fair o le a avea ma fa'ailo o le mea na tupu, e mafai ai e tagata auai ona malamalama i le tautinoga a le kamupani i le tulaga lelei ma le fa'amaoni i le tu'uina atu o oloa sili atu. O loʻo naunau le kamupani e fegalegaleai ma tagata asiasi, faʻasoa ona tomai ma suʻesuʻe avanoa mo le galulue faʻatasi ma atinaʻe.

I le toe tepa i tua i le Canton Fair mulimuli, o le matou kamupani o Beijing Shipuller booth na tosina ma manumalo i le tele o tagata faatau mai fafo e taofi ma feutagai ma i matou, faʻalagolago i le pulea lelei o meaʻai ma le faʻaaliga sili ona lelei. I le taimi o le faʻaaliga, ua matou ausia le faʻamoemoega faʻatasi ma le tele o tagata faʻatau ma ua manuia le faʻaliliuina o poloaiga, lea na tuʻuina atu ai le malosi fou mo le atinaʻeina o pisinisi a le kamupani. I le faʻaaliga o lenei tausaga, o le a tatou faʻaogaina le malosi ma maua le avanoa e suatia ai i totonu o maketi faavaomalo, ma le faʻamoemoe e faʻaalia le matagofie ma le malosi o Beijing Shipuller i luga o se tulaga lautele ma faʻavaeina se faavae mautu mo le taimi umi a le kamupani. atinae.

asd (2)
asd (3)

Taimi meli: Me-14-2024