Manumalo Beijing Shipuller i THAIFEX Anuga, Fausia sootaga ma tagata Asia

O Beijing Shipuller, o se taʻutaʻua o loʻo tuʻuina atu oloa faʻatau meaʻai, na faia se aafiaga mataʻutia i THAIFEX Anuga, na faia mai ia Me 28th ia Iuni 1st. O le mea na tupu, o se faʻafeiloaʻiga o meaʻai lelei ma meaʻai fou, na avea o se faʻavae lelei mo Beijing Shipuller e faʻaalia ai ana taulaga faʻapitoa ma fausia sootaga taua i totonu o le maketi Asia. Faatasi ai ma le taulaʻi atu i oloa e pei o limu, saimini, meaʻai mago, ma falaoa, na faʻapipiʻiina e le kamupani le gauai tele, faʻamausaliina lona tulaga o se faʻatau faʻatuatuaina o meaʻai maualuga, faʻapitoa.

O le fa'aaliga na fai ma sui o se taimi talafeagai mo Beijing Shipuller e fa'afeso'ota'i ai ma le au fa'afofoga 'ese'ese o tagata fa'atau a Asia, o lo latou fa'amanino ma le fiailoa i mea'ai fa'ava-o-malo na fetaui lelei ma le fa'atau oloa a le kamupani. I le fatu o le manuia o le kamupani o se tautinoga e le maluelue e le gata ina faʻaalia ana ofo ae ia malamalama ma faʻafeiloaʻi manaʻoga ma mea e fiafia i ai tagata faʻatau.

I le lotolotoi o le olaola ma le pisi o le siosiomaga o le mea na tupu, na faʻaalia lelei e Beijing Shipuller le fiafia o tagata na auai, ma faʻaosoina i latou i lana faʻaaliga o oloa faʻapitoa o limu. Mai mea'ai limu fa'amamafa i mea'ai fa'apitoapepa norimana'omia e tagata tomai faapitoa tau kuka, o taulaga tulaga ese a le kamupani na fetaui ma le naunautai tele. O le fa'aaliga matagofie o saimini, e fai ma sui o le tele o ituaiga fa'aleaganu'u ma fa'aonaponei, na avea atili ma molimau i le fa'amaoni a Beijing Shipuller i le tu'uina atu o tofo moni ma 'ese'ese mai le lalolagi atoa.

E le gata i lea, o le laina a Beijing Shipuller omea'ai mamagomaua le fa'amālō, fa'afetaia'i le maketi e naunau i le fa'aogagofie e aunoa ma le fa'afefeteina i le tofo. I le taimi atoa o le mea na tupu, o le kamupani na tulaga ese e avea o se faʻataʻitaʻiga i fofo o falaoa, ofoina atu le tele o meaʻai e manaʻomia, maiPanko-faiga fa'aliga falaoa i fa'alava fa'apitoa mo le 'ese'ese o mea taumafa.

O le manuia o le kamupani na sili atu nai lo le na o le tosina mai o tagata - o le faʻavaeina o le faʻalagolago i le lotolotoi o tagata Asia na faʻamalamalamaina le ausiaga a Beijing Shipuller i THAIFEX Anuga. E ala i talanoaga loloto ma fefa'asoaa'i malamalama, na maua ai e le kamupani ni fa'amatalaga taua i le fa'atupula'ia o mana'oga ma tulaga o oloa fa'alotoifale i totonu o le maketi o mea'ai malosi a Thailand. O le fefa'asoa'iga o manatu ma poto masani, fa'atasi ai ma le tautinoga a Beijing Shipuller i le malamalama ma le fa'amalieina o mana'oga o tagata fa'atau, na fa'avaeina ai le fa'avae mo se faiga fa'apa'aga manuia ma tumau ma ana tagata fa'atau Asia.

图片 1
图片 3
图片 2

A'o manuia le folauga a Beijing Shipuller i le THAIFEX Anuga, e le gata na fa'aalia ana oloa lelei ae na talia fo'i le tofo ma aga masani o lo'o taatele i le maketi a Thai. O le mea na tupu na maua ai se avanoa mo le kamupani e faʻafesoʻotaʻi ai ma tagata faʻatau i le lotoifale, faʻatagaina i latou e suʻesuʻe loloto i le laufanua kuka ma maua ai se faʻafetai loloto mo measina kuka o loʻo ofoina mai e le maketi.

I le va'ai atu i luma, o le manumalo i THAIFEX Anuga ua fa'atulaga ai Beijing Shipuller e su'esu'e ni va'aiga fou ma fa'alautele lona i ai i totonu o le maketi a Asia. O lona manuia i le fa'amoemoe e le gata na fa'amamafaina ai le tulaga ese o ana taulaga ae na fa'amaonia ai fo'i lana tautinoga i le fa'atuina o faiga fa'apa'aga tumau ma le malamalama i le 'ese'ese o tofo ma mea e fiafia i ai.

A o taulaʻi atu e Beijing Shipuller le lumanaʻi, o lona manuia manuia i THAIFEX Anuga o loʻo tu o se faʻamaoniga o le tuʻufaʻatasia o le kamupani i le tulaga lelei, faʻafouina, ma le fausiaina o fesoʻotaʻiga tumau i totonu o le gaosiga o meaʻai Asia.


Taimi meli: Iuni-11-2024